Metal-ul, o boala

de la Metalhead citire, venit prin Rompres

Un pasionat de muzica heavy-metal din Suedia va primi ajutor financiar din partea statului, dupa ce medicii au catalogat dependenta sa de muzica drept o boala. Prin urmare, Roger Tullgren, in varsta de 42 de ani, va primi mii de euro din partea statului, pentru a-si putea finanta obsesia ce dureaza de mai bine de 36 de ani.

In plus, seful sau va fi nevoit sa-i permita sa asculte muzica la casti in timpul serviciului si sa-i ofere zile libere atunci cand au loc concerte rock. Decizia medicilor marcheaza sfarsitul eforturilor depuse timp de un deceniu de catre suedez, in vederea recunoasterii afectiunii sale, ale carei prime simptome s-au manifestat in 1971, odata cu ascultarea albumelor Black Sabbath.

Acoperit din cap pana-n picioare de inele si cercele cu cranii si cruci, Roger Tullgren a declarat: „Unii ar putea spune ca ar trebui sa ma maturizez si sa invat sa ascult si alt gen de muzica, dar nu pot! Muzica heavy-metal este viata mea. Faptul ca sunt atat de dependent de muzica imi afecteaza situatia profesionala atat de tare, incat am fost nevoit sa renunt la multe locuri de munca”.

Roger Tullgren va primi, saptamanal, din partea statului, cate 100 de euro in plus fata de salariul pe care il primeste ca spalator de vase la un restaurant, astfel incat sa-si poata cumpara bilete la concerte si Cd-uri.

Advertisements

~ by arianrod on July 26, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: