Muse vine in Romania

Muse, una dintre cele mai spectaculoase trupe live din Europa, va fi prezenta pentru prima oara, in Romania. Show-ul britanicilor va avea loc pe 6 octombrie, pe Stadionul national de rugby “Arcul de Triumf”, din capitala.

Trupa inovatoare Muse a devenit cunoscuta pentru combinatia inedita intre rock alternativ, muzica clasica, funk, sounduri electronice si chiar heavy metal. Datorita acestui mix original de stiluri, trupa a primit pana in prezent o multime de premii in Marea Britanie, printre care: “Innovation Award”, “Best Album” si “Best British Band”.

Formatia britanica a fost indragita de public pentru aparitiile live energice si pentru hobby-urile excentrice ale frontmanului Matthew Bellamy in domenii precum conspiratii globale, teologie si apocalipsa, teme care se regasesc si in muzica trupei.

“Black Holes and Revelations”, ultimul lor album, aparut in 2006, a fost foarte bine primit de critica muzicala si de public. Concertul Muse din Romania este prezentat de Orange si este produs de One Event si Livada.

Biletele se vor pune in vanzare in data de 17 august, incepand cu ora 09.00, pe site-urile bilet.ro, ticketPoint.ro, bilete.ro, BLT.ro, precum si in magazinele Diverta, Muzica, Flanco, Librariile Carturesti si Sala Palatului. Se vor pune in vanzare doar bilete (fara loc) pe gazon, in doua categorii: sector A (in fata scenei), la pretul de 65 lei, si sector B, la pretul de 45 lei.

sursa: Compact

Advertisements

~ by arianrod on August 13, 2007.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: