Detalii despre acces si program ARTmania 2008

Va facem cunoscut programul final ARTMANIA Festival 2008, dupa cum urmeaza:

Accesul in perimetrul festivalului, mai exact in zona delimitata cu garduri din jurul Pavilionului 2007, se va face incepand cu ora 12.00, atat vineri 18 iulie, cat si sambata 19 iulie.
Accesul in pavilionul propriu-zis se va face incepand cu ora 15.00, concertele urmand sa inceapa la ora 16.30, in ambele zile si sa se incheie la ora 0.00.

Participantii la festival vor primi bratari de culori diferite, in functie de biletul achizitionat, ceea ce va fluidiza accesul in pavilion si va permite libera circulatie a publicului.

Toate detaliile si regulile privind accesul in perimetrul festivalului, o harta amanuntita a locatiei si orele de incepere e concertelor vor fi anuntate in cel mai scurt timp.

Line-up ARTMANIA Festival 2008:

VINERI 18 iulie, 2008

Frozen Dusk – 16.30
Sincarnate
Bucium
Agua de Annique
Tiamat
Lacrimosa

SAMBATA 19 iulie, 2008

Nexus – 16.30
Avatar
Negura Bunget
Leaves Eyes
Atrocity
Gamma Ray

Artmania isi rezerva dreptul de a opera modificari asupra programului, daca va fi necesar.

Va reamintim ca Pavilonul 2007 din Sibiu, locul de desfasurare a editiei din 2008 a ARTMANIA Festival, este un spatiu ultramodern, care dispune de toate facilitatile, garantand ca a treia editie a ARTMANIA Festival se va desfasura in conditii impecabile.

Astfel, pavilionul are o suprafata de 3000 de metri patrati si este dotat cu o instalatie performanta de aer conditionat, care poate face fata chiar si temperaturilor ridicate din timpul verii.

Cu ocazia ARTMANIA Festival 2008, in jurul pavilionului vor fi amenajate nenumarate terase unde se vor comercializa bauturi racoritoare, gustari si bere, libera circulatie spre acestea fiind asigurata de mai mult puncte de acces.

Spatiul permite gazduirea a aproximativ 4000 de persoane si este optim pentru desfasurarea concertelor, asigurand o sonorizare exceptionala.

sursa: artmaniafestival.ro

Advertisements

~ by arianrod on July 1, 2008.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: