Anathema va canta la Bucuresti in aprilie

Sala Palatului va gazdui miercuri, 29 aprilie 2009, ora 20:00, concertul trupei Anathema.Vincent si Daniel Cavanagh, Lee Douglas, Les Smith, Jamie Cavanagh si John Douglas vin în formatie completa.

Va fi primul concert Anathema cu toti membrii trupei, la 15 ani distanta de la ultima reprezentatie din Bucuresti în aceasta formula. Dupã Anathema Unplugged de la Cisnadioara din 2007, sold-out inca din primele doua ore de la anuntare, apoi Sala de Festivitatii a Casei de Cultura Preoteasa vanduta anul trecut în numai trei zile de la deschiderea caselor de bilete, Anathema vine la Sala Palatului cu toata trupa. Se anunta un concert de nota zece pentru un public foarte special.

Anathema s-a format în Liverpool în 1990. Muzica lor nu poate fi încadrata într-un singur stil, Anathema a cantat de la Doom Metal pana la rock atmosferic cu influente alternative. Din ’93, de la “Serenades”, un album doom/death, a urmat “The Silent Enigma” cu un sound de gothic metal, apoi “Eternity” care a introdus elemente de rock progresiv si alternativ. Au urmat trei albume cu tenta alternativa: “Alternative 4” in ’98, “Judgement” in ’99 si “A fine Day to Exit” în 2001. “A Natural Disaster” introduce elemente de rock simfonic pe un fond sonor care suna a rock alternativ. Muzica lor este melodioasa, de atmosfera, iar playlistul cuprinde si numeroase preluari, de la Pink Floyd pana la Iron Maiden. In prezent, criticii comenteaza “Hindsight”, un album semi-acustic cu aranjamente orchestrale folosite pentru constructia binecunoscutelor piese, dar si o nouã compozitie intitulata “Unchained” (Tales Of The Unexpected). “Hindsight'” va ramane in prim plan pana in iunie cand va fi lansat “Horizons”, un album mult asteptat de fanii Anathema.

Biletele in valoare de 60, 80, 100 si 120 RON vor fi puse în vanzare incepand de miercuri, 4 martie, în reteaua magazinelor DIVERTA si online pe www.ticketpoint.ro si www.myticket.ro.

sursa: artmania.ro

~ by arianrod on March 6, 2009.

2 Responses to “Anathema va canta la Bucuresti in aprilie”

  1. Imi place formatia. Am si eu o intrebare, desigur cei care stiu. Pana cand sunt puse in vanzare biletele si ce numar de bilete sunt la fiecare categorie de pret?
    Multumesc anticipat.

  2. servus!
    sper ca asta te ajuta ceva mai mult https://order.ticketpoint.ro/online/index.php3?wes=empty_session_105&query_pos=1&query_rows=25&houseid=445&performanceid=2243&state=3&nextstate=4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: