Anathema considerata satanista in Tunisia

Conform Liverpool Echo, trupei Anathema i-a fost interzis sa concerteze in Tunisia, cu toate ca se vandusera peste 1000 de bilete la concertul ce urma sa fie sustinut in Tunis.

Dupa spusele unuia dintre tehnicieni promoterul trupei Anathema i-a anuntat ca un demnitar din Ministerul de Interne a fost informat cum ca ” cei de la Anathema sunt satanisti care mananca pisici negre si beau sangele acestora”.

Stupefiata, trupa a incercat totusi sa sustina un mic concert unplugged in holul hotelului unde era cazata, concert pentru cei aproape 50 de fani care reusisera sa intre in cladire, dar nici asa nu au reusit sa le cante fanilor.

Fanii tunisieni au declarat ca autoritatilor ar trebui sa le fie rusine pentru ca au stricat imaginea tarii la prima vizita a trupei Anathema in tara lor. Cu toate acestea, tunisienii spera ca trupa va reveni curand in Tunis pentru a sustine concertul anulat. La fel si trupa a anuntat ca va incerca sa reprogrameze concertul din Tunisia.

sursa:liverpoolecho.co.uk

Pe 29 aprilie 2009 Anathema revine in Romania, de data aceasta in formula originala. Biletele se gasesc in reteaua magazinelor Diverta si pe site-urile www.ticketpoint.ro si www.myticket.ro Un eveniment ARTmania si Future Production

Advertisements

~ by arianrod on April 11, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: