AC/DC vine in Romania!

desi nu cred pana nu vad…

Pe 31 Mai 2009, incepand cu ora 21:00, la Bucharest Rock Arena va concerta AC/DC!

Concertul va fi sustinut in cadrul celui mai mare festival de rock organizat vreodata in Romania ce se ve desfasura la km 15 de pe Autostrada Soarelui.

Bucharest Rock Arena este un eveniment PlayCool organizat cu sprijinul (in colaborare) cu One Event si se va organiza anual incepand cu aceasta prima editie. Programul exact al festivalului poate fi gasit pe site-ul oficial dedicat evenimentului: http://www.bucharestrockarena.ro.

Trupa internationala care va concerta pe data de 30 Mai 2009, in incheierea primei zile a festivalului, va fi facuta public intr-un comunicat viitor. La Bucharest Rock Arena vor mai fi prezente si urmatoarele trupe romanesti: Celelalte Cuvinte, Vita de Vie, Altar, AB4, Grimus, The Pixels, The Moood si Persona.

Accesul in perimetrul de spectacol se va face in fiecare zi incepand cu ora 16,00. Accesul in camping va fi gratuit anul acesta si se poate face incepand cu 29 mai pana pe 1 iunie.

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din tara si pe http://www.ticketpoint.ro, la urmatoarele categorii de preturi, in functie de dispunerea fata de scena: 1. – 100 ron – zona C 2. – 200 ron – zona B 3. – 400 ron – zona A (langa scena) 4. – 800 ron – VIP Pachetele VIP cuprind: accesul intr-o zona special amenajata, loc in tribuna, acces in perimetrul tuturor zonelor (A, B si C), acces la puncte de vanzare amplasate in zona VIP special amenajata, primirea la intrare a unui ecuson aniversar VIP si a unei bratari de acces permanent pe durata desfasurarii festivalului, precum si asigurarea unui loc de parcare in Parcarea VIP.

Biletele se pot achizitiona numai sub forma de abonament pentru ambele zile de festival (30 si 31 mai 2009). Accesul copiilor sub 6 ani este interzis. Mai multe informatii pe site-ul oficial al evenimentului http://www.bucharestrockarena.ro

Advertisements

~ by arianrod on April 12, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: