PlayCool dezminte ca ar fi tepuit pe cineva

Comunicat de presa

Spre difuzare imediata

17.04.2009

Bucharest Rock Arena

Comunicat oficial – PlayCool

PlayCool, organizatorul Bucharest Rock Arena, doreste prin acest comunicat sa aduca cateva lamuriri cu privire la situatia create de amanarea evenimentului din data de 30-31 mai 2009.

PlayCool NU a beneficiat de nicio suma de bani provenita din vanzarea biletelor la Bucharest Rock Arena sau din alte surse alternative: sponsorizari/parteneriate/vanzari de drepturi. Sumele incasate de la SC TICKETPOINT SRL in cuantum total de aproximativ 50.000 RON au fost returnate in ziua urmatoare deciziei de amanare a evenimentului. Prin urmare PlayCool NU datoreaza nicio suma de bani niciunei persoane fizice sau juridice romane.

Decizia de amanare a evenimentului a apartinut in totalitate PlayCool, anuntul oficial plecand de la PlayCool in data de 14 aprilie in jurul orelor 17:30.

PlayCool nu a intentionat niciun moment sa induca in eroare sau sa comunice eronat vreo informatie cu privire la Bucharest Rock Arena in niciun scop: comercial sau de imagine.

Anuntul oficial cu privire la prezenta AC/DC in Romania a fost facut in baza unui contract ferm pe care PlayCool il are cu o companie care reprezinta artistul. Din pacate, datorita unor presiuni extrem de puternice interne si internationale la nivel de PR si nu numai, contractul mai sus mentionat a fost reziliat, nemaifiind cu putinta prezenta AC/DC la Bucharest Rock Arena. La foarte scurt timp dupa decizia de reziliere a contractului, PlayCool a anuntat amanarea evenimentului si a inceput demersurile legale si procedurale pentru remedierea situatiei.

Din pacate, media a preluat informatia eronat, lasandu-se influentata de partile care au comunicat direct cu ea, profitand de faptul ca managementul companiei noastre nu era in Romania si nu putea fi contactat, acest fapt fiind cunoscut de asa zisii “parteneri” locali, care se presupune ca ar fi trebuit sa puna umarul la organizarea evenimentului nu sa ii puna bete in roate.

Foarte important de mentionat este faptul ca, in urma acestui incident, NU PlayCool a avut de castigat. Nici nu ar fi fost cu putinta! Ideea de “teapa” in showbiz a fost acreditata de cei care au castigat cu adevarat din acest conflict, anumiti promoteri locali/regionali, care stiau inca de la inceput ca acest lucru nu ar fi fost cu putinta.

In incheiere, cerem scuze publicului iubitor de rock pentru acest incident regretabil si rugam media sa caute vinovatii in alte directii si sa comunice informatia impartial . Compania noastra cunoaste cel mai bine cine se afla in spatele acestui esec si va initia toate demersurile legale locale si internationale in vederea remedierii situatiei si a recuperarii pagubelor financiare si de imagine create.

Eran Douchan – PlayCool

sursa: PlayCool

Advertisements

~ by arianrod on April 17, 2009.

One Response to “PlayCool dezminte ca ar fi tepuit pe cineva”

  1. […] [sursa] […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: