Stratovarius la Rockin’ Transilvania Open Air 2009

Binecunoscutul grup de power metal STRATOVARIUS (Finlanda) este cea mai recenta confirmare la cea de-a doua editie a festivalului ROCKIN’ TRANSILVANIA (12-14 iunie). Stratovarius vor canta cu aceasta ocazie pentru prima data in Romania, iar acesta va fi singurul concert al grupului in tara noastra in anul 2009.

Spectacolele vor avea loc si in acest an pe Stadionul Municipal din Sibiu. In cadrul festivalului vor mai concerta, printre altii, si trupele IN EXTREMO, BONFIRE, DESTRUCTION si JON OLIVSA’S PAIN. Biletele la festival urmeaza sa fie puse saptamana viitoare in vanzare prin reteaua Eventim, in oferta speciala, la preturi reduse de 90 RON pentru biletele valabile pentru o zi (13 sau 14 iunie) si 130 RON pentru abonamente valabile pentru doua zile (13 si 14 iunie). Oferta va fi valabila numai pana la data de 10 mai 2009.

De asemenea, in cadrul Rockin’ Transilvania Open Air 2009 va avea loc, in premiera in Romania, finala nationala a concursului W:O:A METAL BATTLE. In cadrul acesteia, un juriu va desemna trupa care va reprezenta pentru prima data Romania la finala internationala W:O:A METAL BATTLE, care se va desfasura in Germania, chiar in cadrul renumitului festival WACKEN OPEN AIR.

Advertisements

~ by arianrod on May 1, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: