Rock City Open Air. Noi confirmari

Metal Masters anunta noi confirmari la Rock City Open Air 2009, programul aproximativ pe zile si vine cu o surpriza pentru publicul larg. Biletele s-au pus in vanzare online exclusiv prin reteaua Eventim.ro in reteaua magazinelor Germanos din toata tara, precum si in alte puncte de vanzare Eventim.ro. Noi confirmari la RCOA 2009 Metal Masters anunta inca 4 confirmari din randul trupelor internationale de calibru: Overkill, Edguy, Asphyx, Skyclad

Pentru ca fanii anumitor trupe cereau sa aiba posibilitatea de a veni special pentru formatia favorita, organizatorii au rezolvat problemele de ordin logistic ridicate de distribuirea biletelor pe zile. Ca atare, pentru satisfactia si bucuria publicului metalist din tara, din 11 mai se pot achizitiona bilete pentru zilele de 21, 22 sau 23 august, la cel mai mare festival open air din Romania, desfasurat in comuna Borcea, langa Fetesti, chiar pe malul Dunarii. Biletele pentru data de 20 august nu sunt inca disponibile. Numarul biletelor pe zile este limitat: 1000 de bilete pe zi! Vanzarea acestora incepe cu o perioada de promotie de doua saptamani.

Biletele pot fi rezervate, incepand din data de 6 mai 2009, pe Eventim.ro. De luni, 11 mai, cand se pun in vanzare si pana in data de 22 mai, pretul biletelor este urmatorul: 21.08 ā€“ 110 de lei, 22.08 ā€“ 130 de lei, 23.08 ā€“ 100 de lei.

Din data de 23 mai si pana la epuizarea lor, pretul biletelor pe zi va fi de 130 de lei pentru data de 21.08, 150 de lei pentru 22.08, respectiv 120 de lei pentru 23.08. Pretul biletelor pentru 20.08 urmeaza a fi anuntat. Biletele si abonamantele la Rock City Open Air 2009 se distribuie exclusiv prin Eventim.ro, in magazinele Germanos din toata tara si online pe Eventim.ro.

Iata si programul pe zile al festivalului:

Joi, 20 august:
Ancient Rites
Hanzel und Gretyl
Hollenthon
Macbeth
PRIMAL FEAR
SINNER
SIRENIA

Vineri, 21 August:
Belphegor
Blood Red Throne
MAYHEM
Onslaught
OVERKILL
Skyclad
SOLITUDE AETURNUS
Vendetta

Sambata, 22 August:
AMON AMARTH
ASPHYX
BRAINSTORM
Dew Scented
EINHERJER
IMMORTAL
LAKE OF TEARS
Trail of Tears

Duminica, 23 August:

AGATHODAIMON
BLAZE BAILEY
CANDLEMASS
EDGUY
Lacrimas Profundere
PAUL DI ANNO + TROOPER
STORMLORD
THEATRES DES VAMPIRES

La cererea repetata si insistenta a publicului, Metal Masters si Eventim.ro pun in vanzare bilete pe zile la Rock City Open Air 2009

sursa: Metal Masters

~ by arianrod on May 8, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: