Luna Amara canta la ARTmania

Luna Amara isi lanseaza noul album la ARTmania Festival ‘09

Cetatea Cisnadioara va gazdui un concert inedit sustinut de Luna Amara cu ocazia lansarii celui de-al treilea album.

Spectacolul va avea loc duminica, 19 Iulie, incepand cu ora 20:00. Concertul de lansare va fi sustinut de proiectii video si de o scenografie aparte. Accesul publicului este permis numai posesorilor de abonamente in limita locurilor disponibile.

Luna Amara se afla in cel de-al zecelea an de activitate, cu doua albume de studio, vandute in 15000 de exemplare, si peste 500 de concerte in tara si strainatate (Germania, Olanda, Franta, Turcia, Bulgaria, Ungaria, Moldova). Albumul „Loc Lipsa” (Roton, 2006) a fost nominalizat la premiile MTV Romania, la categoria Best Rock Album si a fost cantat intrun turneu cu 35 de concerte.

„Don’t Let Your Dreams Fall Asleep” este cel de-al treilea material al formatiei. Contine 12 piese interpretate intr-un stil alternativ-acustic, pigmentate cu nelipsitele solo-uri de trompeta, care au devenit in timp marca Luna Amara. Acest album marcheaza o turnura stilistica ce transforma acest disc in cea mai accesibila productie Luna Amara din punct de vedere al continutului muzical. Nu este nevoie sa fii rocker ca sa iubesti acest album, nu e nevoie sa ai doar 15 ani ca sa te surprinzi fredonand refrenele acestui album.

Mesajul albumului si al intregului turneu este simplu exprimat prin insusi titlul sau: visurile tale nu trebuie lasate sa moara! Traim cu totii o profunda criza – fie ea de identitate, spirituala, economica sau morala. Iar „Don’t Let Your Dreams Fall Asleep” este invitatia de a regasi in fiecare dintre noi curajul si luciditatea de a recunoaste ceea ce suntem cu adevarat.

sursa: ARTmania

Advertisements

~ by arianrod on June 5, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: