Subscribe vine la ARTmania 2009

Pe data de 18 iulie 2009, in Piata Mare din Sibiu, alaturi de Pain si Nightwish

Muzica traditionala maghiara combinata cu rock metal modern? Raspunsul este Subscribe! Muzica lor este un amalgam de multe stiluri muzicale. Genul hardcore predomina, dar se aud si influente din folk, jazz, reggae, metal si funk.

Trupa a cantat pe scenele marilor festivaluri din Ungaria (Sziget, Volt, Wanted, Efott, Balatone, Sportsziget, etc.). In 2004 au lansat “SANITY HAS LEFT THE BUILDING”, un album cu 12 piese de foarte buna calitate. Evenimentul de lansare s-a incheiat cu o mare petrecere in cel mai popular club de alternativ din Budapesta – Kultiplex. Trupa este cea mai cunoscuta si cea mai respectata trupa de underground unguresc, cu cel mai mare numar de fani pentru genul lor.

In 2007 au inceput inregistrarile pentru cel de-al doilea album “STUCK PROGRESS TO MOON”, lansat in noiembrie (album si DVD cu un concert integral). Albumul a castigat in ianuarie 2008 premiul “Fonogram” (cel mai important premiu muzical din Ungaria) si a fost declarat “THE MODERN ROCK ALBUM OF THE YEAR”. Au casigat de asemenea premiul pentru cel mai bun sunet de studio la Hungarian Metal Awards.

Cel mai recent videoclip al trupei “The weight of oneness” a fost cel mai difuzat clip la MTV Ungaria si a ocupat primul loc in MTV Rock Chart din martie 2008.

sursa: artmania

Advertisements

~ by arianrod on June 18, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: