Concertul Limp Bizkit si Queensryche se muta la Arenele Romane

Concertul Limp Bizkit si Queensryche se muta la Arenele Romane

Limp Bizkit, Queensryche si Saga vor concerta pe 28 iunie 2009 in locul in care fusesera programate initial – Arenele Romane.

Organizatorii au pus la punct si o promotie speciala care sa permita accesul la festival pentru cat mai multi iubitori ai genului: incepand de sambata 20 iunie, va exista o noua categorie de pret: un bilet va costa 99 ron.

Dorim sa facem totul pentru a permite unui public de rock cat mai numeros sa se bucure in cele mai bune conditii de cele trei recitaluri pe care le-am pregatit pentru prima editie a festivalului Rock The City a declarat Denise Sandulescu, Director General al firmei organizatoare, D&D East Entertainment. Pentru posesorii de bilete din categoria de 130 respectiv 150 ron, vom amenja o zona speciala de tip VIP cu vizibilitate foarte buna si unde vor beneficia de cateva extra servicii a completat doamna Sandulescu.

Festivalul Rock The City este un eveniment organizat de firma D&D East Entertainment impreuna cu Marcel Avram, unul dintre cei mai importanti promoteri internationali.

Partenerii media ai acestui eveniment sunt: Prima TV, metropotam.ro, port.ro, Radio3net.ro, Sapte Seri, METALHEAD.ro, Heavy Metal Magazine, Sunete, Maximum Rock, RGC si bestmusic.ro

sursa: eventim

~ by arianrod on June 23, 2009.

2 Responses to “Concertul Limp Bizkit si Queensryche se muta la Arenele Romane”

  1. Doamna Denise Sandulescu cam abereaza. Zona VIP pe drac. Mi-a dat o bratara albastra si atat. Nu ne-a zis absolut nimeni de nici un serviciu extra, nu am auzit/vazut pe nimeni beneficiind de alte servicii pentru ca aveau bratara, berea tot 5 lei a fost, nu am vazut nici o zona VIP cu “vizibilitate foarte buna”. Le-au lasat mai ieftin pentru ca nu se vandusera, hai sa nu ne ascundem dupa deget. Daca era chestie de “bilet VIP”, gaseai de la bun inceput SI astfel de bilete, si mi-as fi bagat piciorul in VIP-ul lor de 150 ron si imi luam si eu un bilet de muritor de foame cu 99 ron.

  2. Servus!

    cam penibil in cazul asta. plus ca mutarile astea de la arene la stadion si invers au ca obiect motto-ul “nimic nu se pierde”.
    sa ne aducem aminte de In Flames din primavara, cand ne-am trezit cu ditamai cortul in arenele romane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: