Dark Bombastic Evening: noutati

Interesul pentru DARK BOMBASTIC EVENING pare sa fie unul neasteptat de mare si pentru audienta din afara Romaniei. Astfel, pana astazi, exista aproximativ 100 de rezervari pentru fani care vor veni din peste 25 de tari : SERBIA, UNGARIA, BULGARIA, UCRAINA, RUSIA, BELARUS, CROATIA, ITALIA, SLOVACIA, ELVETIA, AUSTRIA, GERMANIA, FRANTA, SPANIA, PORTUGALIA, BELGIA, OLANDA, ESTONIA, SUEDIA, POLONIA, IRLANDA, ANGLIA, FINLANDA, DANEMARCA, chiar si din ISRAEL sau AMERICA! Vor veni trupeti (VINTERRIKET, BLACK TAPE FROM A BLUE GIRL, SUBLUNA, SOPHIA…), vor veni posesori de label-uri de specialitate (Projekt, The Eastern Front, Sturmklang, Corvus Corax…),  vor veni persoane ce participa la evenimente de acest gen din intreaga Europa, vor veni prieteni ai trupelor participante, vor veni doritori de a petrece o noapte intreaga intr-o atmosfera placuta… va fi o seara cu miresme globale, cu capitala la Bucuresti, mai precis in clubul The Silver Church!

the silver church club 2

Avem cateva elemente noi despre trupele pe care le-ati mai vazut anul trecut in Romania, daca este sa ne referim la componenta. Astfel, SPIRITUAL FRONT va aparea pe scena in formula de 5… ROME va aparea cu noul membru oficial, Nikos, un supertalentat violonist… CASCADEUR va aparea impreuna cu un trompetist… si nu in ultimul rand, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO ne va prezenta un show adaptat la aceasta importanta seara, avand o componenta mai mult decat completa (!!!??)… plus inca cateva elemente surpriza, inclusiv improvizatii de moment… Dar toate la timpul lor!

TRIORE va sustine cel de-al doilea concert din istoria trupei, la doar 3 saptamani de la prima aparitie scenica, Kim Larsen ne va prezenta un set acustic de piese din intregul concept :OF THE WAND AND THE MOON : iar TRIARII va bombarda intreaga sala cu percutii si cadente militaristice, incadrate de un vizual expresiv si plin de dinamism!

Toti trupetii sunt incantati de evenimentul ce urmeaza a se desfasura, unii dintre acestia mentionand deja in presa de specialitate ca nu vad prea curand oportunitatea de a mai urca impreuna pe o alta scena in aceasta formula completa… asadar, se poate vorbi de un eveniment istoric si, de ce nu, chiar unicat!

Capacitatea salii The Silver Church permite usor accesul a 700 de persoane, lucru important pentru a oferi un minimum de confort tuturor participantilor din seara de 12 decembrie (vezi foto)

Trupele vor veni cu propriile lor standuri de accesorii muzicale, de la tricouri, hanorace si CD-uri pana la LP-uri, insigne si postere!

Va reamintim ca bilete pentru Seara Speciala din decembrie, Dark Bombastic Evening, se pot gasi prin distribuitorii nostri oficiali. Toti cei care au facut rezervari pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com vor gasi la intrarea in locatie o lista speciala, unde, pe baza actului de identitate, vor putea achita contravaloarea biletului.

Trupe participante: CASCADEUR (DE), TriORE (DE/SE), :OF THE WAND & THE MOON: (DK), TRIARII (DE), ROME (LU), ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SE) si SPIRITUAL FRONT (IT).

Eveniment: Dark Bombastic Evening

Locatie: The Silver Church Club, Plevnei Nr.61, Bucuresti, www.tscarena.ro

Organizatori: Kogaionon si DonisArt, www.kogaionon.com, www.donisart.ro

Orele: 19.00

Bilete: Diverta, www.ticketpoint.ro, Titus (Bestial)

Pret bilet: 85 lei (cca 20 euro)

Alte detalii/Contact: kogaiononmagazine@gmail.com.

~ by arianrod on October 30, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: