Dark Bombastic Evening – Comunicat de presa

Vineri seara toti trupetii vor ateriza in Bucuresti, pentru marea majoritate fiind o premiera vizitarea capitalei Romaniei. Sambata, incepand cu ora 12.00, se vor face toate pregatirile de sunet si imagine pentru ca evenimentul sa fie unul de neuitat!

Si Clubul The Silver Church a impodobit deja bradul pentru Sarbatorile ce urmeaza sa vina… anul acesta se pare ca mult mai devreme!

Pe de alta parte, vanzarea de bilete din ultima saptamana tinde sa contureze DARK BOMBASTIC EVENING ca pe un eveniment reusit!

Intrucat dorinta organizatorilor este de a oferi fanilor libertatea de a imortaliza momentele cele mai reprezentative ale evenimentului, accesul in locatie va fi permis cu orice tip de aparat foto sau camera de filmat, insa fara suport sau trepied!

In urma solicitarilor de a personaliza eventul cu accesorii simbolistice, organizatorii au realizat o editie exclusiva si limitata de tricouri cu DARK BOMBASTIC EVENING!

Reamintim ca accesul in Clubul THE SILVER CHURCH va fi permis incepand cu ora 19.00, exceptie fac cei care au primit confirmarea rezervarii de pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com, acestia fiind rugati sa ajunga in jurul orei 18.30, pentru a evita aglomeratia.

Prima trupa isi va incepe reprezentatia in jurul orei 19.30 iar After Party-ul va incepe imediat dupa sustinerea ultimului concert, in jurul orei 3.15.

Mentionam ca nu exista rezervari de mese sau scaune iar cele doua “alveole” existente pe lateralele locatiei vor fi alocate trupelor si organizatorilor, fara acces la public.

Multumim pentru intelegere!

Va asteptam!

Echipa Kogaionon& DonisArt!

Advertisements

~ by arianrod on December 9, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: