CONFIRMAT: AC/DC concerteaza la Bucuresti in 2010

Celebra formaţie AC/DC concertează în România, pe 16 mai 2010, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, informează site-ul oficial al trupei. De asemenea, concertul a fost anunţat marţi, într-o conferinţă de presă, şi de promoterul Marcel Avram, organizator al concertului alături de D&D East Entertainment.

“Suntem mândri să anunţăm că pe 16 mai una dintre cele mai puternice trupe rock din lume, AC/DC, va veni în Bucureşti. În ultimii doi ani au concertat în toată lumea şi ultimul segment din turneul lor (…) va fi Europa”, a declarat Marcel Avram, precizând că primul show va fi pe 14 mai, la Sofia, şi următorul la Bucureşti, pe 16 mai. “AC/DC vor cânta pe 16 mai, într-o duminică, în Piaţa Constituţiei”, a mai spus el.

La concert sunt aşteptaţi în jur de 70.000 de oameni. “Trupa va veni cu propria scenă, propria producţie”, a completat Avram, care a spus că trupa va aduce pentru show-ul de deschidere şi unul sau doi invitaţi speciali.

Biletele vor fi exclusiv distribuite prin Eventim, începând de miercuri dimineaţă.

“Mâine la ora 09.00 se vor pune în vânzare biletele pentru AC/DC în întreaga reţea Eventim”, a declarat Valentin Vasiloiu, Managing Director al companiei de ticketing.

Acestea vor avea preţurile de 120 lei, 250 lei şi 450 lei (VIP) şi vor fi disponibile în magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi librăriile Humanitas, în peste 400 de locuri din ţară.

“Acesta este un preţ net, la care se vor adăuga alte taxe care vor fi afişate în mod explicit pe bilete, estimate în acest moment de noi la 6%”, a completat Vasiloiu.

sursa: Mediafax.ro

Advertisements

~ by arianrod on December 15, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: