Bilete la AC/DC in rate

In premiera, Eventim.ro ofera o noua facilitate pentru concertul AC/DC: bilete in rate, sub forma a doua vouchere.

Legendara trupa AC/DC va concerta in Romania in data de 16 mai 2010, in Piata Constitutiei, o productie Marcel Avram, D&D East Entertainment si East European Concert. Biletele se distribuie exclusiv prin reteaua Eventim.ro.

Eventim.ro ofera in premiera posibilitatea achizitionarii biletelor in doua rate egale ca valoare, reprezentate de doua vouchere. Acestea asigura accesul la concert doar impreuna. Categoriile de bilete care pot fi achizitionate sub forma de vouchere sunt Normal Circle si Golden Circle. Valoarea unui voucher la categoria Normal Circle este de 64,2 lei, iar la Golden Circle de 134 lei. Primul voucher (denumit N1 pentru Normal Circle, respectiv G1 pentru Golden Circle) s-a pus in vanzare luni, 21 decembrie, si poate fi cumparat numai pana in data de 10 februarie (inclusiv). Al doilea voucher (N2, respectiv G2) este disponibil doar in perioada 11 februarie ? 10 aprilie.

Asadar, accesul la concert se face doar cu cele doua vouchere (N1 si N2, respectiv G1 si G2), cu valoare egala. Primul voucher asigura posibilitatea achizitionarii celui de-al doilea la acelasi pret cu primul. Atentie! Accesul la concert nu se poate face decat cu cele doua vouchere (la fiecare categorie). Un singur voucher nu are valoare de sine statatoare. Contravaloarea voucherelor nu se returneaza decat in situatii exceptionale: amanarea sau anularea evenimentului. Cele doua vouchere vor fi preschimbate la intrare intr-un bilet. Detalii desprea aceasta, in zilele premergatoare concertului. Voucherele vor fi scanate la intrare.

Pentru a preintampina posibilele fraude si neplaceri, Eventim.ro recomanda achizitionarea voucherelor doar de la distruitorii autorizati, adica din Reteaua Eventim.ro: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti, librariile Humanitas si site-ul www.eventim.ro. Accesand http://www.eventim.ro, aveti multiple posibilitati de plata si livrare, printre care plata prin card online si livrarea biletelor (a voucherelor) la domiciliu.

Advertisements

~ by arianrod on December 21, 2009.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: