Concertul Chris Rea – SOLD OUT

Primul concert pe care Chris Rea il va sustine la Bucuresti luna urmatoare pe 6 februarie, se va desfasura cu casa inchisa, toate biletele puse in vanzare pentru acest eveniment fiind deja epuizate. Parte a turneului “The Very Best Of Chris Rea: Still So Far To Go”, concertul de la Bucuresti se va desfasura pe 6 februarie la Sala Palatului si il va avea ca invitat special pe tanarul compozitor si chitarist Paul Casey.

Promovand ultimul sau album, o veritabila colectie “greatest hits”, Chris Rea va sosi in Romania la inceputul lunii viitoare, pentru un concert deosebit care va purta amprenta unei cariere de peste trei decenii, toate biletele pentru acest spectacol fiind la acest moment epuizate. Show-ul de la Bucuresti este inclus in noul turneu al artisului ce va debuta pe 25 ianuarie in Germania. Dupa concertul de la Bucuresti, artistul britanic se va indrepta catre Moscova, Kiev, Frankfurt, Paris si Amsterdam, urmand a incheia turneul cu o serie de spectacole sustinute pe cele mai mari scene din Marea Britanie.

“Suntem onorati de raspunsul extraordinar pe care l-am primit din partea publicului roman inca de anul trecut, de la anuntarea concertului pe care Chris Rea il va sustine la Bucuresti. Acesta este unul dintre cei mai apreciati artisti internationali, iar faptul ca il putem vedea live la Bucuresti este un privilegiu si o reala bucurie pentru toti fanii de la noi din tara, dovada si ritmul alert in care s-au vandut biletele, desi mai sunt trei saptamani pana la data concertului. Multumim Peroni Nastro Azzurro care si de aceasta data ne-a fost alaturi demonstrand ca este un partener de cursa lunga, sustinator veritabil al muzicii live de calitate” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Peroni Nastro Azzurro, principalul partener al concertului Chris Rea, nu se afla la prima colaborare cu Emagic. Chiar la sfarsitul anului trecut, sub umbrela “Peroni Nastro Azzurro per la tua Musica”, brandul a sustinut concertul Dianei Krall din 22 noiembrie, “diva muzicii jazz” aflandu-se la prima sa vizita in Romania.

“Peroni Nastro Azzurro este deja un partener de traditie al acelor evenimente muzicale importante desfasurate in Romania ce au adus in atentia publicului artisti de o reala valoare, a caror prestatie si muzica sunt caracterizate de rafinament, stil si originalitate. Ne bucuram ca, dupa Pink Martini, Roisin Murphy si Diana Krall, putem sustine prezenta in Romania a unuia dintre cei mai asteptati muzicieni – Chris Rea. Suntem mandri ca suntem partenerii acestui concert sold-out”, declara Ana Maria Pipera, Junior Brand Manager International Brands Ursus Breweries.

Dupa ce anul trecut a lansat o colectie Best-Of, Chris Rea se afla momentan in studio pentru inregistrarea unui nou material a carui aparitie este programata pentru vara acestui an. Tot pentru 2010, artistul pregateste lansarea unei autobiografii, „The Road To Hell & Back Again”, indelung asteptata de catre fanii din intreaga lume.

Oferit de Peroni Nastro Azzurro, concertul Chris Rea de la Bucuresti va avea loc pe 6 februarie la Sala Palatului. Artistul va fi insotit de Paul Casey, un tanar dar foarte apreciat compozitor, solist si chitarist, originar din Irlanda despre care Rea a declarat cu nenumarate ocazii ca „un astfel de talent apare numai o data la multa vreme”.

~ by arianrod on January 19, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: