In aceasta seara: ECHOES FROM TRANSCENDENCE EVENING!

DORDEDUH si THY VEILS au ajuns  in Bucuresti, dupa un drum deloc comfortabil, de cca 10 ore, inceput dimineata la Timisoara.

Daniel Dorobantu a adus cu el cateva CD-uri din ultimul album THY VEILS, realizat in aceasta luna dar si un numar limitat din celalalt proiect muzical cu care s-a facut cunoscut in scena Soundscape Ambient.

Din nefericire, DORDEDUH nu va putea sa ne ofere spre vanzare maine prima aparitie discografica (EP_ul format din 2 piese interpretate intr-o forma distincta fata de cele ce vor fi incluse pe CD-ul de debut), deoarece lucrurile au fost intarziate mult prea mult, astfel ca doar in martie ne vom bucura de prima auditie de studio.

Pentru cei ce ar fi dorit sa asculte DORDEDUH inainte de concert, surpriza va fi mare, deoarece trupa ne va prezenta un Black Metal impozant, cu parti superagresive, atat ca dinamica cat si ca voci, dar si pasaje incarcate cu elemente experimentale, percutii multiple, instrumente traditionale diverse… O continuare a ceea ce au facut cei doi in NEGURA BUNGET, insa acum intr-o forma mult mai matura, elaborata si plina de inspiratie! Daca v-a placut “Maiestrit/Maistru Sfetnic”, atunci serata de maine va fi exact pe profilul vostru! Dar nu uitati, DORDEDUH abordeaza un Black Metal in cea mai tehnica si transcedentala forma pe care ati putut-o vedea vreodata in Romania! Tinand cont ca DORDEDUH in varianta live inseamna mai mult de Hupogrammos si Sol Faur, sa va asteptati la o componenta de zile mari, cu invitati internationali care ne vor convinge ca avem oportunitatea de a vedea o trupa europeana, nu doar una autohtona!

De mentionat ca vor exista la vanzare primele tricouri DORDEDUH, dar intr-un numar restrans, doar pentru fanii ce vor dori sa le arate trupetilor sustinerea lor!

Organizatorii Kogaionon si DonisArt va pregatesc o noua Seara Speciala, intr-o locatie selecta, cu atmosfera relaxanta si comfortabila, cu o sonorizare corecta si cu un joc de lumini mulat pe profilul conceptual al trupelor. Mai mult, ambele trupe vin cu proprii ingineri de sunet si luministi (unii chiar din Germania), pentru ca isi doresc ca aceste aspecte sa nu fie trecute pe plan secundar! Dimensiunea Visual are si ea rolul ei, astfel incat, in final, serata de maine sa le arate tuturor ca evenimentul in sine nu este un simplu concert… E ALTCEVA!
Programul pentru ceea ce se va intampla maine in clubul bucurestean The Silver Church (Calea Plevnei, Nr.61) este urmatorul:

18.30: Opendoor

18.30-19.15: Vizionare DVD AGALLOCH

19.30-20.30: THYVEILS

20.45-22.15: DORDEDUH

22.30: Discutii libere cu muzicienii…

Va reamintim ca puteti citi ultimele detalii cu si despre trupele participante aici:

THY VEILS

http://www.kogaionon.com/romana/arhive_romana/arhive_interviuri_romana/thy_veils_2010.html

DORDEDUH

http://www.kogaionon.com/romana/arhive_romana/arhive_interviuri_romana/dordeduh.html
Accesul in locatie va fi permis cu orice tip de aparat foto sau de filmat dar fara suport sau trepied.

Nu exista rezervari de mese sau scaune iar cele doua “alveole” existente pe lateralele locatiei vor

fi alocate trupelor si organizatorilor, fara acces la public.

Blackhawk Security este firma de paza si protectie care va asigura buna desfasurare a evenimentului.

Pretul unui bilet este de 40 lei si se poate achizitiona de la magazinele Diverta, www.ticketpoint.ro, Titus (Bestial Bucuresti) dar si in seara evenimentului, de la intrare. Tot aici veti putea achizitiona bilete si pentru AGALLOCH si ALCEST.

Va asteptam!

Echipa Kogaionon & DonisArt
http://www.dordeduh.com

http://www.thyveils.com

…underground will never die!

http://www.kogaionon.com

http://www.donisart.ro

Comunicat de presa: Kogaionon si DonisArt

Advertisements

~ by arianrod on January 24, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: