Ozzy Osbourne revine pe scena

Potrivit unui interviu acordat de Ozzy Osbourne pentru The Pulse of Radio, acesta a dezvaluit cateva detalii despre cel de-al 10-lea album solo al sau, album ce urmeaza a fi lansat in curand. Ozzy a declarat ca albumul nu se va numi “Soul Sucka” asa cum a afirmat el initial.

El a declarat pentru RollingStone.com ca atunci cand au anuntat pe internet posibilul titlu al albumului, niciunuia dintre membrii fan-clubului nu i-a placut. “Ei au spus ca nu se pot imagina mergand prin casa si purtand un tricou cu  “Soul Sucka”. Asa ca am zis ca trebuie sa ma gandesc la altceva” a adaugat Ozzy.

In definitiv, el a spus ca nu conteaza prea mult cum se numeste albumul, ci faptul ca o sa fie foarte, foarte heavy.  Va fi un amestec intre albumele Sabbath si albumele Ozzy. “Sper doar ca oamenilor o sa le placa” a mentionat acesta.

Dupa o pauza de 1 an, Ozzfest se intoarce, iar Ozzy are pregatit un show pentru acest festival. El a mai spus ca planuieste si un turneu in toamna acestui an.

Tot atunci va fi prezentat noul chitarist al trupei, Gus G., acesta venind in trupa dupa ce Zakk Wylde a parasit trupa alaturi de care a cantat inca din 1988

~ by arianrod on January 28, 2010.

2 Responses to “Ozzy Osbourne revine pe scena”

  1. A lipsit cam multicel Oz… 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: