Biletele la Alcest si Agalloch

Comunicat 1 februarie, 2010

Au ramas mai putin de 50 de zile pana la ELITE DARK METAL EVENING! Pentru concertul dedicat AGALLOCH din Brasov, de pe data de 20 martie, mai sunt disponibile doar 100 de bilete spre vanzare (la pretul unic de 30 lei), acestea putand fi procurate EXCLUSIV de la Titus/www.Letsrock.ro/bestial si Alex/www.beautyofpain.ro.

Estimam ca aceste bilete vor fi epuizate pana la data concertului; in cazul in care, totusi, vor mai ramane disponibile, acestea vor putea fi achizitionate si in seara evenimentului, in limita capacitatii locatiei.

De remarcat ca la acest eveniment si-au anuntat participarea fani din peste 15 tari: Spania, Italia, Statele Unite ale Americii, Canada, Portugalia, Ungaria, Franta, Germania, Grecia, Bulgaria, Turcia, Finlanda, Norvegia, Suedia, Anglia…

Abonamentele pentru ambele concerte s-au epuizat iar suplimentari nu mai sunt posibile, deoarece sala de teatru Reduta are un numar foarte limitat de scaune!

Pentru concertul din Bucuresti, AGALLOCH si ALCEST, din data de 21 martie,  biletele se pot procura tot de la Titus si Alex, cu mentiunea ca se vor gasi si la intrare in Clubul The Silver Church, in seara evenimentului, la acelasi pret, de 45 lei.

Vom reveni cu alte detalii in saptamanile ce urmeaza!

Echipa Kogaionon & DonisArt

Advertisements

~ by arianrod on February 1, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: