Eric Clapton & Steve Winwood la Bucureşti – O categorie de bilete este SOLD OUT

Concertul pe care legendarii Eric Clapton şi Steve Winwood îl vor susţine în Capitală, în data de 11 iunie, este un eveniment care nu poate fi ratat de niciun iubitor al muzicii de calitate.

E firesc, aşadar, ca interesul publicului pentru un asemenea eveniment unic să fie foarte ridicat, astfel că o primă categorie de bilete este deja epuizată, cu patru luni înainte de concert! Este vorba de Categoria III de bilete, la preţul de 179,2 RON. De asemenea, organizatorii estimează că şi biletele fără loc, în picioare, se vor epuiza în scurt timp. În acest moment, mai mult de jumătate din biletele disponibile sunt deja vândute.

Mai puteţi achiziţiona bilete cu următoarele preţuri: 136,8 RON – Categoria IV – bilete fără loc, în picioare, 293 RON – Categoria II – bilete cu loc, 423 RON – Categoria I – bilete cu loc, 636 RON – VIP – bilete cu loc. Planul locaţiei poate fi consultat pe www.eventim.ro, unde locurile pot fi alese direct pe schiţa stadionului.

Vă  reamintim că Eric Clapton va concerta împreună cu Steve Winwood în data de 11 iunie pe Stadionul Tineretului – „Iolanda Balaş Soter”, din Bucureşti. Prieteni vechi şi foşti colegi de trupă, Eric Clapton şi Steve Winwood şi-au reunit forţele pentru a pune pe scenă un concert de excepţie, în cadrul turneului Eric Clapton & Steve Winwood Live, pe parcursul căruia cei doi mari artişti şi-au propus să recreeze „romantismul şi frumuseţea muzicii de altădată”.

Cei doi monştri sacri ai muzicii îşi vor duce spectatorii înapoi în timp, în perioada de glorie a rock-ului, cântând atât compoziţii proprii, cât şi melodii semnate de artişti legendari, ca Jimi Hendrix. Concertul Eric Clapton & Steve Winwood va fi o seară de neuitat şi un eveniment care va rămâne în inimile fanilor pentru totdeauna!

În cei peste 40 de ani de carieră, Eric Clapton a primit numeroase premii, fiind singurul artist care a fost inclus de trei ori în faimosul Rock & Roll Hall of Fame (în calitate de membru al Yardbirds, Cream şi ca artist solo). În plus, Clapton  a câştigat 18 premii Grammy şi a primit peste 80 de discuri de aur, platină şi diamant. Clapton a vândut peste 42 de milioane de albume, fiind unul  dintre cei mai faimoşi şi talentaţi artişti din lume.

Aflaţi pentru prima dată în România, Eric Clapton şi Steve Winwood îşi vor hipnotiza fanii, oferindu-le probabil cel mai bun concert live pe care l-au trăit vreodată, aşa cum se şi cuvine unor adevărate legende!

Biletele se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim.ro: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Eric Clapton & Steve Winwood Live în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Advertisements

~ by arianrod on February 14, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: