Pentru prima oară în istorie – THE BIG FOUR împreună în acelaşi turneu!

După nenumărate zvonuri şi speculaţii, iată că a venit momentul pentru împlinerea celui mai arzător vis al oricărui iubitor de rock! Pentru prima oară în instorie Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax sunt în turneu împreună şi ajung în Bucureşti, în cadrul turneului „THE BIG FOUR” .

În exclusivitate în cadrul Festivalului Sonisphere, cele patru trupe legendare vor urca pe scenă în cadrul unui singur eveniment,  şi chiar dacă am putea crede că nimic nu poate întrece această veste, organizatorii au mai pregătit o surpiză de proporţii! Invitaţii speciali ai serii de 26 iunie vor fi nimeni alţii decât Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler şi Vinny Appice de la Heaven & Hell, unul dintre super grupurile rock apărute în ultimii ani. Heaven & Hell este o atracţie nu numai pentru cei care ascultă hard rock de calitate, ci şi pentru inconfundabila voce a lui Ronnie James Dio, una dintre vocile de excepţie din ultimele trei decenii. Dio a încântat de-a lungul anilor prin colaborările lui cu Rainbow şi Black Sabbath

Iată ce spune Lars Ulrich de la Metallica despre acest anunţ de importanţă istorică:

“Cine ar fi crezut că după peste 25 de ani de la formare, cele patru grupuri reprezentative pentru genul thrash metal nu numai că vor fi mai populare ca niciodată, dar vor şi cânta împreună! Este extraodinar! Bring it on!”

“Era şi timpul să se întămple odată!” spune Kerry King de la Slayer “A sosit momentul ca fanii să primească ce şi-au dorit. Este extraodinar!”

Chitarisul Scott Ian de la Anthrax este şi el copleşit de importanţa acestei veşti

“Fanii îşi doresc acest eveniment încă din 1984, adică asta înseamnă 26 de ani de aşteptare!! Părerea mea este că nu numai că ne vom ridica la măsura aşteptărilor, ci le vom şi depăşi cu brio!

Aceste patru formaţii legendare s-au desprins din mişcarea underground a genului thrash şi au dominat scena metal în anii 80, având vânzări  de milioane de albume şi umplând pînă la refuz stadioanele din întreaga lume. Giganţii muzicii rock Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax vor cânta împreună în cadrul Sonisphere Festival, un eveniment ce nu trebuie ratat de niciun iubitor de muzică!

Pe lângă România, “THE BIG FOUR” vor participa şi la Festivalurile Sonisphere din ţări ca Grecia, Polonia, Bulgaria sau Cehia

“Aceasta este o ocazie unică în viaţă pentru fanii rockului şi nu numai!” crede solistul Megadeth, Dave Mustaine.

Vă aşteptăm alături de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a avut loc vreodată în România!

Advertisements

~ by arianrod on March 11, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: