Da mana cu Steven Tyler si Joe Perry!

Bucuresti, 23 martie –  Aerosmith, cea mai tare trupa rock a Americii aterizeaza la Bucuresti pe 18 iunie, la Romexpo, in cadrul turneului Cocked, Locked, Ready to rock! Fanii infocati ai trupei au ocazia sa stea la povesti inainte de concert cu solistul Steven Tyler si basistul Joe Perry, aflati pentru prima data in Romania, cumparand pachete VIP exclusiv prin fanclubul oficial al trupei Aerosmith, www.Aeroforceone.com.

Aeroforceone.com are o oferta speciala pentru show-ul de la Bucuresti: un numar limitat de pachete speciale VIP vor oferi celor mai inflacarati fani Aerosmith fie o intalnire cu Steven Tyler si Joe Perry si un tur al backstage-ului, fie un scurt recital cu Brad Withford si o intalnire cu Joey Kramer, si nu in ultimul rand, articole promotionale exclusive personalizate cu trupa preferata a Americii si locuri rezervate in Golden Ring sau Tribuna Oficiala. Patru variante de pachete, cu preturi pornind de la 139 USD, ii aduc pe fani mai aproape de legendele rockului.

Dupa 40 de ani de hard-rock si 150 de milioane de albume vandute, baietii rai din Boston sunt la fel de buni pe scena. Steven Tyler (voce), Joe Perry (chitara, backing vocal), Brad Withford (chitara), Tom Hamilton (chitara bas) si Joey Kramer (percutie) isi incep turneul international pe 17 mai, in Caracas, Venezuela. Turneul dispune de o productie impresionanta: o montare grandioasa, decoruri somptuoase, efecte de lumini si pirotehnice spectaculoase.

Biletele la pretul de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.

Un eveniment oferit de Events

~ by arianrod on March 23, 2010.

2 Responses to “Da mana cu Steven Tyler si Joe Perry!”

  1. Alina, vezi ca in randul patru de sus din primul paragraf l-ai facut pe Joe Perry basist, dar cand dai componentza in penultimul paragraf de jos repartizezi corect instrumentele. Sterge comentariul asta dupa ce corectezi, ori daca e cumva cu aprobare atunci nici nu-l mai aproba dupa ce corectezi. Ma bucur pentru eveniment si chiar is curios daca cei doi vor impartasi fanilor la Bucuresti cate ceva din perioada recenta, critica, in care Tyler era iar internat pentru dezintoxicare, iar Perry de-acuma chiar ii si cauta inlocuitor lui Tyler fiindca avea chef sa cante, sa inregistreze, sa faca turneu, iar cu Tyler practic nu se mai putea discuta in halul in care ajunsese iar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: