Aerosmith: La multi ani, Steven Tyler!

Bucuresti, 25 martie –  Steven Tyler, solistul trupei Aerosmith, implineste maine 62 de ani. Pe 18 iunie, Aerosmith canta pentru prima oara in Romania, la Romexpo, intr-un concert organizat de Events. Biletele pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas).

Steven Victor Tallarico s-a nascut pe 26 martie 1948 in Yonkers, New York. Vocea sa guturala, extrem de versatila, este emblema sound-ului Aerosmith.  Fanii il iubesc pentru energia debordanta cu care umple scena si pentru abilitatea de a canta la instrumente foarte diferite (muzicuta, clape, percutie …). De-a lungul anilor Tyler si-a construit o imagine extravaganta: foloseste intodeauna o garderoba de concert foarte colorata la care se adauga, semn distinctiv, saluri lungi si multicolore atarnate de microfon. Recent, solistul Aerosmith  a fost nominalizat printre primii 100 de cantareti ai tuturor timpurilor.

images.celeb9.com

Drumul catre glorie al trupei Aerosmith a fost lung – au in spate 40 de ani de cariera muzicala. A inceput in 1964, cand Steven Tyler isi formeaza prima trupa serioasa, „The Strangeurs”, in care canta la tobe.  Mai tarziu, Tyler schimba numele trupei in „Chain Reaction”, si compune alaturi de Dan Solomon (clape). Trupa canta coveruri ale melodiilor formatiilor The Beatles, The Rolling Stones, Animals si Yardbirds. In 1970, proaspata trupa Aerosmith – pentru prima data sub acest nume, in formula Steven Tyler, Joe Perry, Ray Tabano, Dan Solomon, Tom Hamilton si Joey Kramer – are prima aparitie publica, la un liceu din Mendon. Intelegand ca apropierea de fani e un element cheie pentru succes, trupa Aerosmith obisnuia sa cante frecvent in fata cladirii Uniunii Studentilor Universitatii Boston. Membrii trupei imparteau un apartament pe Commonwealth Avenue din Boston: „Eram sase in trupa, unii dintre noi traiau practic in bucatarie, mancand orez brun si supa. Genul de zile cand o halba de bere era raiul pe pamant. Erau vremuri grele si era minunat. La pranz, ne instalam instrumentele in fata Universitatii Boston, in piata centrala, si incepeam sa cantam. Asa am primit primele angajamente” (Interviu Steven Tyler pentru Circus Magazine 6/75)

Intre anii 1970 – 1980, Tyler a devenit faimos pentru utilizarea masiva de droguri si de alcool, formand impreuna cu colegul sau de la Aerosmith, Joe Perry, un cuplu cunoscut sub numele de „Toxic Twins”. In 1986, Tyler luat parte la un program complet de dezintoxicare. Presa internationala l-a surprins zilele trecute in Hawaii, alaturi de prietena sa, Erin Brady, bronzat si destins. Solistul Aerosmith si-a incheiat cu brio perioada de  recuperare – el a reusit sa-si invinga dependenta de analgezice, pe care a inceput sa le foloseasca excesiv in urma unui accident grav din vara  anului trecut, cand a cazut de pe scena in timpul unui concert.

Parteneri media: Prima TV, Kiss FM, Kiss TV, Sapte Seri, Rebus, AutoExpert, Revista VIP, Flu.ro, Metropotam.ro, Acasa.ro. Parteneri: Staso Protect, Media Image, ROI Media, Comunicatedepresa.ro.

Biletele la pretul de 140 lei – Gazon B, 190 lei – Gazon A, 330 lei – Golden Ring si 590 lei – tribuna (locuri pe scaune) pot fi achizitionate online, pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas). Biletele pot fi achizitionate si in trei rate lunare, doar prin Card Avantaj, la sediul Eventim din str. Grigore Alexandrescu, nr. 56.

Un eveniment oferit de Events.

~ by arianrod on March 25, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: