Massive Attack revine in Bucuresti in 2010

Dupa show-ul indelung aplaudat si apreciat din 2008, maestrii muzicii electronice ambientale, MASSIVE ATTACK, revin la Bucuresti pe data de 27 iunie pentru un nou concert incendiar. Evenimentul va avea loc la Zone Arena din cartierul Floreasca, o sala noua si moderna.
Recunoscuti ca pionerii initiatori ai stilului trip-hop si ca una dintre cele mai inovatoare si mai influente trupe ale generatiei lor, MASSIVE ATTACK au lansat in cei 20 de ani de cariera 5 albume de studio, 2 EP-uri, 16 single-uri, o compilatie si 2 coloane sonore, vandute in mai mult de 10 milioane de exemplare in toata lumea.
De-a lungul timpului trupa a avut colaborari cu nume de marca ale industriei muzicale printre care Madonna, David Bowie, Tracey Thorn, Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), Sinead O’Connor, Damon Albarn (Blur), Horace Andy, Tricky, Shara Nelson, Neneh Cherry sau Martina Topley-Bird.
Duo-ul compus din Robert “3D” Del Naja si Grant “Daddy G” Marshall (membri fondatori ai grupului) va prezenta in premiera la Bucuresti noul album, “Heligoland”, aparut pe piata in luna februarie.
Combinatia dintre muzica lor hipnotica, show-ul exploziv si vizualurile cinematice reuseste sa impresioneze intotdeauna un public dornic de experiente noi si puternice.
Concertul MASSIVE ATTACK din 27 iunie 2010 este produs de One Event.

Advertisements

~ by arianrod on April 25, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: