Heaven & Hell anuleaza concertele din cadrul Sonisphere 2010

Legendarii Heaven & Hell au anuntat anularea tuturor concertelor din aceasta vara din Marea Britanie si Europa, din cauza starii de sanatate a lui Ronnie James Dio, care nu ii permite sa sustina acest turneu. Solistul a fost diagnosticat cu cancer in 2009 si este supus in prezent tratamentului.

Pe langa concertul din Romania, programat in data de 26 iunie, in cadrul Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival, trupa a anulat aparitiile live din Marea Britanie si concertele incluse in festivalurile Sonisphere din Elvetia, Cehia, Bulgaria si Turcia.

“Trebuie sa anuntam ca toate concertele viitoare Heaven & Hell au fost anulate. Din nefericire, Ronnie nu se simte suficient de bine incat sa plece in turneu in aceasta vara. Speram ca toata lumea va intelege si dorim sa multumim fanilor si colegilor pentru sprijinul aratat in aceste momente dificile”, au declarat cei de la Heaven & Hell.

Organizatorii Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival regreta nespus aceasta situatie si ii ureaza insanatosire grabnica celebrului muzician.

De asemenea, in cel mai scurt timp va fi anuntata o trupa ce va inlocui Heaven & Hell in ziua de 26 iunie.

Despre Heaven & Hell

Heaven & Hell este unul dintre super grupurile rock apărute în ultimii ani. Practic, Heaven & Hell este Black Sabbath cu Ronnie James Dio la voce. Când nu concertează cu Ozzy Osbourne la voce, Black Sabbath se transformă în Heaven & Hell. În cei aproape trei ani de când a intrat pe scena rock, Heaven & Hell a editat două produse audio şi un DVD, toate fiind apreciate atât de fani, cât şi de mass-media.

Heaven & Hell este o atracţie nu numai pentru cei care ascultă hard rock de calitate, ci şi pentru inconfundanila voce a lui Ronnie James Dio, una dintre vocile de excepţie din ultimele trei decenii. Dio a încântat de-a lungul anilor prin colaborările sale cu Rainbow şi Black Sabbath.

Tuborg Green Fest  presented by Sonisphere Festival are loc in perioada 25 – 27 iunie, la Romexpo, in Bucuresti si include cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour. Trupele care vor urca pe scena in cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock si nu numai.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reteaua Eventim.ro in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti şi Humanitas.Vanzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival este un eveniment organizat de East European Concert si Marcel Avram, in asociere cu D&D East Entertainment.

Vă  aşteptăm alături de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a avut loc vreodată în România!

Advertisements

~ by arianrod on May 8, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: