Organizatorii concertului AC/DC multumesc publicului

Concertul sustinut de legendarii australieni de la AC/DC in seara de 16 mai in Piata Constitutiei din Bucuresti a fost cu siguranta cel mai mare show pe care l-a vazut Romania pana acum.

Cei de la AC/DC au adus pe scena un clopot urias, o locomotiva, tunuri, efecte pirotehnice, confetti si o energie debordanta, care a electrizat publicul din primul moment pana in ultimul moment al concertului. Solistul Brian Johson si chitaristul Angus Young au fost intr-o forma de zile mari si au aratat tuturor ce inseamna un concert adevarat.

Cu o participare de peste 50.000 de persoane, din punct de vedere logistic concertul AC/DC a insemnat o desfasurare impresionanta de forte de securitate, aproximativ 300 de metri de puncte de vanzare amenajate, 300 de toalete ecologice si o organizare sustinuta de peste 400 de persoane implicate in productie. Scena a fost montata pe parcursul a cinci zile cu ajutorul a doua macarale de cate 70 de tone fiecare, cu o inaltime de cate 60 de metri, iar demontarea ei va dura doua zile. In ceea ce priveste aspectele tehnice, scena a avut 66 de metri latime, 22 de metri adancime si 24 de metri inaltime, fiind cea mai mare structura de acest gen din lume. Locomotiva de pe scena a cantarit nu mai putin de 3,5 tone.

Pe langa show-ul impecabil, publicul roman a fost cu adevarat impresionant, o mare de “cornite” rosii cantand alaturi de trupa aproape fiecare vers. Asteptarea de peste 35 de ani a meritat, iar romanii au fost pe masura idolilor lor.

Organizatorii doresc sa multumeasca tuturor partenerilor care au sustinut acest mare eveniment si mai ales publicului, fara de care acest concert nu ar fi putut avea loc. LET THERE BE ROCK!

AC/DC în România a fost un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

Advertisements

~ by arianrod on May 18, 2010.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: